lauantai 28. helmikuuta 2015




Zumba Dance on Just Dance Nown tapaan siirtynyt pelikonsoleilta myös mobiilipeliksi. Zumba Dancessa voit tanssia Zumba-tunneilta tuttuja rytmejä.  Aluksi luodaan pelaajaprofiili (paino, pituus, sukupuoli ja syntymäaika), jonka avulla saadan tarkempaa tietoa kalorinkulutuksesta. Ohjelman sisällä voit tanssia yksittäisiä kappaleita tai kokonaisen tanssitunnin, suunnitella harjoitusohjelmia ja asettaa itselleen tavoitteita, opetella askeleita sekä seurata edistymistäsi. Ohjelman sisällä voi pelata kuutta kappaletta, jotka ovat tunnetuilta esittäjiltä tai ns. (zumba)listahittejä. Vaihtoehtoisesti voi ostaa kolme valmiiksi ohjelmoitua tanssituntia: Party, Exhilirating tai Pulse-Pounding. Tunnin keston voi muokata 20 minuutin tai 60 minuutin pituiseksi.

Full Game Pack 24,99 €
Party Class 9,99 €
Pulse Punding Class 9,99 €
Exhilirating Class 9,99 €

Pelilaite (tabletti tai älypuhelin) asetetaan tasaiselle alustalle pieneen kulmaan ja matkitaan näytölle tulevia tanssiliikkeitä. Peli tunnistaa pelaajan liikkeet ja näyttää pelaajan kuvan näytön oikeassa alakulmassa.


Vain yksi henkilö kerrallaan voi pelata peliä, mutta Facebookiin voi luoda ryhmän, jonka kanssa voi tanssia yhdessä. Ryhmässä voidaan luoda myös yhteisiä tavoitteita.

Yksittäistä kappaletta valittaessa käyttäjä voi valita kuudesta kappaleesta. Kappaleet on tunnettuja listahittejä tai tunnetuilta esittäjiltä. Pelaaja voi valita pitkän, lyhyen tunnin tai itse mukautetun soittolistan. Pelaajan kuva näkyy näytöllä oikealla alakulmassa ja tunnistaa pelaajan liikkeet.

Tekniset vaatimukset

  • tabletti iOS, Android tai Windows käyttöjärjestelmällä tai vaihtoehtoisesti iOS, Android tai Windows älypuhelin ja heijastusmahdollisuus suuremmalle näytölle
  • älypuhelin ja vga-piuha (n. 30 €), AppleTV, Chromecast tai jokin muu peilausmahdollisuus suuremmalle näytölle
Kustannukset
  • ohjelma maksullinen Android 3,73 €, Apple 4,99 €, Windows 4,99 €
  • mahdolliset lisäostokset ohjelmiston sisällä
  • iOS, Andoid tai Windows tabletti (iPad, Samsung, Acer, Asus, Fujitsu, Sony…)
  • älypuhelin ja vga-piuha (n. 30 €), AppleTV, Chromecast tai jokin muu peilausmahdollisuus suuremmalle näytölle
Plussat ja miinukset
+ ei tarvitse pitää puhelinta kädessä vaan kamera toimii liiketunnistimena
+ tarvitaan vähimmillään ainoastaan tabletti
+ mahdollistaa harjoittelun suunnitelmallisuuden
+ mahdollisuus perustaa treeniporukoita Facebookin kautta
+ yhteys GameCenteriin
+löytyy Android, iOS ja Windows laitteille
Peli on maksullinen ja sisältää silti vain kuusi kappaletta, vaatisi pidemmän päälle lisäinvestointeja (jotka eivät ole kovin halpoja)
- Social Hub ei toimi ainakaan tällä hetkellä
- älypuhelimen näyttö on vähän pieni pelaamiseen, mutta peilauksen kautta (Cromecast tai Apple TV) pelimukavuus paranee


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti